Bilfinger Industrial Services Norway AS er en tverrfaglig leverandør av prosjekter, vedlikehold og service til prosessindustri og energiprodusenter i Norge. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av våre leveranser og vår konkurransekraft. Vi vil være best på industrielle leveranser der kompetente medarbeidere er den viktigste suksessfaktoren. Selskapet har en omsetning på 1,8 milliarder kroner og har ca. 1300 ansatte i Norge. Vi er lokalisert på flere steder i Norge.

I Glomfjord i Nordland fylke ligger Bilfinger Industrial Services nordligste enhet. Enheten er lokalisert i Glomfjord Industripark, og er en betydelig leverandør av vedlikeholds- og prosjekttjenester til bedrifter i og utenfor industriparken, privat markedet og til offentlig virksomhet i Nord-Norge for øvrig.

Vi søker Sertifisert sveiser/ sveiser til Glomfjord

Sertifisert sveiser/ sveiser

Arbeidsoppgaver

  • Du vil jobbe med vedlikehold og reparasjoner av produksjonsutstyr, hovedsakelig ute hos kunde, men også i våre verksteder.

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som sveisere eller relevant erfaring
  • Relevante sveisesertifikater
  • Solid erfaring innen fagområdet fra industrien
  • Ordentlig og positiv adferd mot kunde
  • Arbeidsspråk er norsk

Vårt høyeste prioriterte område er Helse, miljø og sikkerhet, og vi stiller krav til at søker har samme holdning. 

Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår med gode pensjons- og forsikringsvilkår. Vi har en arbeidsform som er åpen, ærlig og ordentlig.

Fylke:
Nordland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
28.03.2018
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Glomfjord
Kontaktpersoner:
Bjørn Espen Kristensen
mob: +47 992 62 144

Del denne jobben: