Bilfinger Industrial Services Norway AS er en tverrfaglig leverandør av prosjekter, vedlikehold og service til prosessindustri og energiprodusenter i Norge. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av våre leveranser og vår konkurransekraft. Vi vil være best på industrielle leveranser der kompetente medarbeidere er den viktigste suksessfaktoren. Selskapet har en omsetning på 1,9 milliarder kroner og har ca. 1300 ansatte i Norge. Vi er lokalisert på flere steder i Norge.

Virksomheten på Karmøy er en selvstendig enhet i selskapet, og utfører vedlikehold og prosjektleveranser til kunder innen landbasert industri, olje og gass, sjøfart, og elkraft. Våre fagområder inkluderer bl.a. maskinering, struktur, rør, mekanisk, løfteutstyr, HVAC, elektro, automasjon, tele/data, kjøretøyvedlikehold, bygg og ildfast muring. På Karmøy er vi ca. 130 ansatte og har de siste årene hatt en veldig positiv utvikling. Vi er lokalisert i industriparken til Hydro Karmøy.

Vi søker nå kjøretøy mekaniker til vårt verkstedet på Karmøy

Mekaniker kjøretøy

Arbeidsoppgaver:

Forebyggende vedlikehold & reparasjon på mobilt utstyr, biler, spesialmaskiner, anleggsmaskiner, gaffeltrucker, personlifter i vårt verksted, men også ute hos kunder.

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som bilmekaniker / anleggsmaskinmekaniker
  • Minst 5 års erfaring i vedlikehold av kjøretøy
  • Gode kunnskaper innen bil elektro
  • Ønskelig med erfaring innen hydraulikk systemer
  • Serviceinnstilt, selvstendig, løsningsorientert og nøyaktig
  • Gode evner til å samarbeide i team
  • Høy fokus på HMS, etikk og verdier
  • God ordenssans og godt humør 

 Vårt høyeste prioriterte område er Helse, miljø og sikkerhet, og vi stiller krav til at søker har samme holdning.

Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår med gode pensjons- og forsikringsvilkår. Vi har en arbeidsform som er åpen, ærlig og ordentlig.

Fylke:
Rogaland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
19.10.2018
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Karmøy
Kontaktpersoner:
Knut Olav Furali
mob: 918 42 282

Del denne jobben: